Rita Holtslag

Rita HoltslagNa haar master Internationaal en Europees recht aan de Universiteit van Amsterdam startte Rita haar carrière als headhunter voor een toonaangevend internationaal executive search bureau dat zich richt op de top van het bedrijfsleven (top AEX tot Midkap). Gedurende deze periode heeft Rita tal van organisaties op personeelsbeleid geadviseerd.

Met de opgedane kennis en ervaring startte Rita een consultingbedrijf binnen de (groot)zakelijke dienstverlening. De opdrachten varieerden van het opzetten van HR en recruitment tot de organisatie van evenementen en van office management tot change management.

Rita is binnen House of Animals verantwoordelijk voor het neerzetten en uitbouwen van de organisatie. Daarbij organiseert zij de House of Animals evenementen en leidt zij public relations en human resources.

Buiten de werkzaamheden voor House of Animals was zij bestuurder bij de Partij voor de Dieren, waaronder meerdere jaren bij de werkgroep Amsterdam en betrokken bij tal van evenementen (deelname aan de Gaypride, filmavonden, verkiezingsdiner, ledenvergaderingen et cetera).