Slide MY MOM SAM The pig who met the sun after years of darkness SUPPORT My Mom Sam

Overlever, moeder en briljant wezen. Sam is dat allemaal en nog zoveel meer.
En dit is haar verhaal…

Maak kennis met

Sam

In februari 2021 vond Sam haar nieuwe en laatste thuis bij Stichting Melief in Duitsland. Hier werd ze iemand. Voor haar redding was ze ‘slechts’ een nummer in de vleesindustrie, meer dan 9 jaar lang gehouden om als fokmachine te dienen. In die 9 jaar heeft ze 240 biggetjes gebaard. Haar eerste bevruchting was op de leeftijd van 6 maanden. Nooit kreeg ze de kans om haar baby’s op te zien groeien. Nooit kreeg ze de ruimte om ze te bemoederen.
Op een gegeven moment had ‘haar’ boer te veel zwangere zeugen waar hij niet genoeg ruimte voor had. Sam, die op dat moment ook zwanger was, zou naar de slacht gestuurd worden omdat ze al een ouder varken was, ware het niet dat een toevallige samenloop van omstandigheden haar bij Melief bracht.

 

Noem het geluk. Noem het meant to be. Hoe dan ook werd Sam degene die haar lot ontkwam en wiens verhaal te zien zal zijn in de documentaire My Mom Sam. Een documentaire gemaakt door House of Animals ter ere van haar, haar geschiedenis, haar toekomst, haar baby’s en de 1,5 miljard varkens die elk jaar wereldwijd worden geslacht.
Sam kan nu de rest van haar leven in veiligheid doorbrengen, omringd door mensen die van haar houden. Haar baby’s kunnen op ontdekking gaan, avonturen beleven en opgroeien op een prachtige plek, omringd door bomen en beschermd door vele harige en niet harige wezens.

 

Op het IG-account @mymomsam zullen we je op de hoogte houden van het maken van de documentaire en je een kijkje geven in Sam’s nieuwe leven en dat van haar dierbare kinderen.
We hopen dat je deze geweldige reis zult volgen!

Voor dieren is het leven net zo belangrijk als voor ons. Laten we de verbinding maken.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

[ninja_form id=”3″]

sambassadors